Ünnepi könyvhét és könyvsorozat-bemutató

Írta: admin
2016.06.20. 09:52
kisebb betű nagyobb betű e-mailben elküld nyomtatás
Facebook Tweeter iwiw RSS

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltára az idei évben is részt vesz a veszprémi Ünnepi Könyvhéten. Régi és új kiadású könyveinkkel várjuk vásárlóinkat 2016. június 16-17-én a levéltár és a megyei könyvtár közös standjánál, a Hotel Veszprém mögötti Szent Imre téren. 

Az Ünnepi Könyvhét keretében a levéltárunk kiadványsorozataiban eddig megjelent köteteinket is megvásárolhatják a kedves érdeklődők. Kiadványainkról az alábbi linken tájékozódhatnak részletesebben: http://mnl.gov.hu/mnl/veml/kiadvanyaink 

Szintén a rendezvény keretében mutatja be levéltárunk az egyik új, saját könyvsorozatát, melynek címe "Veszprémből - Veszprémbe".  A veszprémi kötődésű személyek naplóit, memoárjait  megjelentető sorozatunkat a kötetek szerkesztői: Szűts István Gergely, Nagy Balázs Vince és Márkusné Vörös Hajnalka egy beszélgetés keretében ismertetik. A kiadvány-sorozat bemutatója 2016. június 17-én, pénteken, délután 16 órakor kerül megrendezésre.
 

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket mind a könyvsorozat bemutatójára, mind könyvstandunknál!Szeretettel várjuk az érdeklődőket mind a könyvsorozat bemutatójára, mind könyvstandunknál!