Nyomtat   -   www.veml.hu

Tisztelt Látogató! Kedves Olvasó!
2009-04-27 11:14

Kérem, ismerkedjen meg velünk! Ha felkeltettük érdeklődését, netán történeti, helytörténeti esetleg levéltári témában kutat, keressen fel bennünket. A szakkönyvtár szolgáltatásait a levéltár kutatószolgálatához kapcsolódva nyújtja, ezért annak nyitva tartása ránk is érvényes.
Felhívjuk figyelmét, hogy 2008. szeptemberétől a kutatószolgálathoz kutatási igényével előzetesen be kell jelentkeznie, ez abban az esetben is érvényes, ha csak a szakkönyvtár anyagát kívánja használni. Várjuk szeretettel!


Pákozdi Éva Szilvia
könyvtáros


 

KÜLDETÉSNYILATKOZAT:

A Veszprém Megyei Levéltár Szakkönyvtára, mint korlátozottan nyilvános levéltári szakkönyvtár a levéltári szakmai munka háttere, és mint a kutatószolgálat szerves része a kutatás helye. Célja, hogy lehetőségeit kihasználva minőségi szolgáltatást nyújtson a történeti kutatásokhoz, elsősorban a helytörténet-kutatáshoz, valamint biztosítsa a levéltári anyaggal kapcsolatos elméleti és gyakorlati szakmai munka, a levéltári ügyvitel, valamint a levéltári anyag alapján végzett tudományos munka könyvtári hátterét.
Küldetését folyamatosan bővülő dokumentumállományával, modernizálódó technikai felszereltségével és munkatársa szakmai felkészültségével valósítja meg.

 
E-mail:: leveltar@veml.hu